Search
Close this search box.

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita soittamalla p. 044 7888 022 tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@aranta.fi.
Voit myös lähettää tuotetiedustelun painamalla tuotteiden vierestä löytyvää ”Tuotetiedustelu / Kysy lisää” -painiketta.

Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta ja mahdolliset toimituskulut.

Tekemällä tilauksen hyväksyt myös henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

Tilaukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina arkisin klo 7-16.

Toimitus- ja maksutavat

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan.

Toimitamme tilauksia Manner-Suomeen.

Toimitustavat

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksista Postin tai Matkahuollon noutopisteisiin
Ilmainen toimitus koskee vain noutopisteisiin toimitusta. Paketin maksimipaino Matkahuollon noutopisteisiin on 30 kg ja Postin noutopisteisiin 25 kg.

Posti pikkupaketti (kirjelähetys) 4,90 €
Postilaatikkoon toimitettava kirjelähetys, tai maksimissaan 3 cm paksu pakkaus. Max mitat: 35 x 25 x 3 cm, 2 kg. Jaetaan 2-3 päivässä.

Nouto valitsemastasi Postista 7,90 – 12,90€
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista 7,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Postin kotiinkuljetus 19,90 €
Paketin maksimipaino on 25 kg. Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin, kun lähetämme paketin.

Nouto lähimmästä Matkahuollosta 6,90 €
Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Sovellus etsii toimitusosoitetta lähinnä olevat lähikaupat, joista voit valita mieluisimman noutopisteeksesi. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Toimitus suoraan kotiovellesi 14,90 €
Paketin maksimipaino on 35 kg. Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.
Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin, saatte Matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

Rahti, hinta riippuu paketin koosta ja painosta
Kaikki painavat ja isokokoiset tuotteet toimitetaan rahdilla. Toimitusaika 1-3 pv.

Pikatoimitus 52,00 €
1-3h sisällä arkipäivinä varastotuotteille seuraaviin kuntiin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Pornainen, Porvoo, Askola, Mäntsälä ja Hyvinkää.
Mikäli haluat pikatoimituksen, ole aina yhteydessä asiakaspalveluumme: arkisin klo 7-16 puhelimitse p. 044 7888 022 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@aranta.fi. Varmistamme tuotteen saatavuuden ja kuljetuksen onnistumisen aina tapauskohtaisesti.

Nouto varastoltamme 0€
Peltomäenkatu 14B, 04250 Kerava (tila 22)

Ilmoitamme tilaajalle aina erikseen, kun tilaus on noudettavissa.

Maksu noudettaessa
Jos noudat tuotteet, voit maksaa tuotteet myös noudon yhteydessä yleisimmillä maksukorteilla.

Ylivoimainen este

Aranta Konekauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Aranta Konekaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Aranta Konekauppa -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Toimituksen aikana kadonnut tai vioittunut tuote
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 7 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot
Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Myös Aranta Konekauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostilla asiakaspalvelu@aranta.fi. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.