Search
Close this search box.

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita soittamalla p. 044 7888 022 tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@aranta.fi.
Voit myös lähettää tuotetiedustelun painamalla tuotteiden vierestä löytyvää ”Tuotetiedustelu / Kysy lisää” -painiketta.

Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta ja mahdolliset toimituskulut.

Tekemällä tilauksen hyväksyt myös henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

Tilaukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina arkisin klo 7-16.

Toimitus- ja maksutavat

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Toimituskulut ilmenevät tilausvahvistukselta.
Toimitamme tilauksia Manner-Suomeen.

Toimitustavat

Rahti
Toimitus perille 1-3 arkipäivän sisällä varastotuotteille. Toimituskulut määräytyvät tilauksen koon ja painon mukaan. Hinta ilmenee tilausvahvistukselta.
 

Pikatoimitus 52,00 €
1-3h sisällä arkipäivinä varastotuotteille seuraaviin kuntiin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Pornainen, Porvoo, Askola, Mäntsälä ja Hyvinkää.
Mikäli haluat pikatoimituksen, ole aina yhteydessä asiakaspalveluumme: arkisin klo 7-16 puhelimitse p. 044 7888 022 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@aranta.fi. Varmistamme tuotteen saatavuuden ja kuljetuksen onnistumisen aina tapauskohtaisesti.

Nouto varastoltamme 0€ Peltomäenkatu 14B, 04250 Kerava (tila 22)


Ylivoimainen este

Aranta Konekauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Aranta Konekaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Aranta Konekauppa -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Toimituksen aikana kadonnut tai vioittunut tuote
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 7 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot
Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Myös Aranta Konekauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostilla asiakaspalvelu@aranta.fi. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.